GroenLinks zoekt kandidaten voor ‘groene lintje’

5 juni 2012, van 16:30 tot 18:00, Brasserie De Zon

Door Redactie

GroenLinks

Foto: Wolter Termaat, coördinator bovenbouw van het Christelijk Lyceum was één van de gelukkigen die een groen lintje kreeg opgespeld.

De fractie van GroenLinks Apeldoorn reikt op dinsdag 5 juni voor de achtste maal haar jaarlijkse ‘groene lintjes’ uit!
Deze onderscheiding gaat naar Apeldoorners die zich op positieve wijze inzetten voor duurzaamheid en milieu: mensen die hun nek uitsteken voor het doel dat ze nastreven. De huldiging is gekoppeld aan Wereldmilieudag: 5 juni. GroenLinks wil hiermee het onderwerp milieu op een positieve manier in het nieuws brengen.

Voor deze uitreiking mag iedereen kandidaten aandragen. Weet u iemand die een groen lintje verdient, dan hoort de fractie dit graag. Als uw kandidaat genomineerd wordt, krijgt u uiteraard een uitnodiging voor de feestelijke uitreiking. Deze zal gaan plaatsvinden op een groene, passende locatie.

U kunt uw nominatie zenden aan groenlinks@apeldoorn.nl of naar fractie GroenLinks, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn. Bellen kan ook : 055 5801114 (maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur). Graag voorzien van motivatie en voor 17 mei aanstaande. Op groenlinksapeldoorn.nl kunt u alles ook nog eens nalezen.

Onder meer wethouder Fokko Spoelstra, kringloopcentrum Foenix, Stichting Derde Hands, het ‘Brinkparkvrouwtje‘ en ex-directeur van Apenheul Bert de Boer, kregen sinds de start van het initiatief een groen lintje. Maar juist ook onbekende Apeldoorners die zich inzetten voor duurzaamheid en milieu ontvingen het lintje.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?