Groot feest bij McDonald’s Apeldoorn Noord

29 juni 2013, om 08:00, Macdonalds Apeldoorn Noord

Door Agenda

Apeldoorn,  24 juni 2013 – Alweer bijna een maand geleden opende het nieuwste McDonald’s restaurant van Nederland haar deuren in Apeldoorn Noord.
En met succes. De buurtbewoners en andere McDonald’s liefhebbers weten het restaurant goed te vinden.
En nu is het de beurt aan de buren. Deze week opent het nieuwste filiaal van Kwik-Fit, gelegen tegenover het McDonald’s restaurant.
 
“Dit is natuurlijk reden voor een feestje. ” Aldus franchisenemer Henk Koning. “ De kop is eraf. Het restaurant loopt goed en onze gasten zijn erg enthousiast over het moderne interieur, ruime speelgelegenheid voor onze jeugdige gasten en natuurlijk het gastvrije team. Nu ook onze buren open zijn is het tijd om eens feestelijk uit te pakken.”

 

Op zaterdag 29 juni aanstaande is er van alles te beleven in en om het gloednieuwe restaurant.  Om 8:00 uur openen zowel Kwik-Fit als McDonald’s en vanaf die tijd starten de activiteiten voor jong en oud.
Buiten is er niet alleen de grote Playland, maar ook een springkussen. Binnen zijn er diverse activiteiten en spellen waarbij er vele gratis producten te winnen zijn.
Het animatieteam maakt ballonfiguren en alle kinderen kunnen gratis geschminkt worden.
De gastvrouw van het restaurant biedt middels rondleidingen een uniek kijkje achter de schermen.
Ook is er een recordspel met als hoofdprijs een McDonald’s kinderfeestje voor 6 kinderen en 2 volwassenen.

 

Als hoogtepunt van de dag brengt McDonald’s icoon Ronald McDonald om 14:00 uur een bezoek aan het restaurant. Ronald McDonald is al sinds 1963 wereldwijd hét gezicht van McDonald’s. Waar Ronald is, is vermaak voor alle gasten. Met zijn goocheltrucs laat hij versteld staan en met zijn humor tovert hij een lach op een ieders gezicht.
Ronald zal alle tijd nemen om met gasten te spreken en op de foto te gaan.

 

Kortom een gezellige, feestelijke dag aanstaande zaterdag bij McDonald’s Apeldoorn Noord! Iedereen is van harte welkom om mee te vieren.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?