Groot paasvuur

31 maart 2013 - 19 maart 2013, om 20:00, De Boerderij, Beekbergen

Door Redactie

Een groot paasvuur siert op eerste paasdag het terrein van de Boerderij in Beekbergen. Aan de Tullekensmolenweg gaat op zondag 31 maart rond 20.00 uur de vlam in een grote houtstapel. Bij het vuur is een buitenbar geplaatst waar men een gezellig drankje kan doen. Voor het maken van de houtstapel kan iedereen zijn snoeiafval inleveren op daarvoor bedoelde inzamelmomenten. De ijsmeesters die de ijsbaan in de winter hebben gemaakt, zorgen nu voor een spectaculair paasvuur.

Inzamelen snoeiafval
Iedereen kan snoeiafval en ander bruikbaar onbehandeld hout (kerstbomen, coniferen, pallets of planken) op zaterdag 30 maart tussen 12.00 en 18.00 uur komen brengen. Hout met verfresten of andere gevaarlijke spullen worden om veiligheidsredenen niet geaccepteerd. De vuurmeesters behouden zich het recht voor om hout niet aan te nemen. Voorzitter Debby Engel: “Dubbel voordeel: én van je snoeiafval af, en een gezellige avond; wat wil je nog meer?”.

Veel volk
Het idee voor het organiseren van het paasvuur kwam tijdens de ledenvergadering van de Boerderij naar voren. “We waarderen het als onze leden met goede ideeën komen en zoeken graag uit of het mogelijk is”, zegt Engel. “We verwachten best wat aanloop. Het is ons ter ore gekomen dat het paasvuur in Klarenbeek niet doorgaat. We nodigen daarom iedereen die daar nu niet kan genieten van een paasvuur, van harte uit om het eens in Beekbergen mee te maken”, aldus Engel.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?