Groot Paasvuur bij Boerderij Beekbergen

20 april 2014 - 16 april 2014, om 20:00, De Boerderij Beekbergen

Door Redactie

Het eerste evenement dat onder supervisie van het nieuwe bestuur van De Boerderij in Beekbergen georganiseerd wordt, is het Grote Paasvuur. Op Eerste Paasdag, zondag 20 april, zal om 20.00 uur het aangeleverde snoeiafval in rook opgaan.

Aan de buitenbar kunnen de bezoekers onder het genot van een drankje kijken naar de altijd fascinerende vlammenzee. Gezien het succes van vorig jaar verwacht de organisatie ook dit jaar weer veel belangstelling en een gezellig drukke avond.

Inzamelen
Op zaterdag 19 april mag tussen 11 en 15 uur snoeiafval ingeleverd worden aan de Tullekensmolenweg 22a. “Maar…”, zegt de organisatie, “…vol is vol.” Er is een limiet aan de hoogte van de brandstapel en als die bereikt is, wordt onherroepelijk nee verkocht. Ook wil de organisatie nadrukkelijk melden dat dit jaar geen pallets of ander materiaal wordt aangenomen. “Het gaat echt alleen om snoeiafval.” Mensen die met overtollig brandhout voor een ‘dichte deur’ komen te staan, kunnen dit desgewenst afleveren bij Veldhuis aan de Brinkweg in Klarenbeek.

Fakkel overdragen
De Boerderij is verheugd dat er een nieuw, enthousiast bestuur gevormd kon worden. Tal van evenementen, waaronder het Paasvuur, kunnen daardoor gewoon doorgang vinden. Officieel is het nieuwe bestuur in functie sinds de ALV van 1 april. Met het organiseren van het Paasvuur wordt ook symbolisch de fakkel nu overgedragen aan het nieuwe team.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?