Groot worden in Orden

4 juli 2014, van 15:30 tot 19:00, Speeltuin Kindervreugd

Door Redactie

Groot worden in Orden

flyer A4 event OrdenOnder de titel ‘Groot worden in Orden’, vindt er op vrijdag 4 juli tussen 15.30-19.00 uur een levendig event plaats in speeltuin Kindervreugd aan de Pieter Saenredamstraat 14a. Er kan aan veel activiteiten en workshops mee worden gedaan. De activiteiten, die dit jaar binnen het thema ‘film’ passen, zijn bedoeld voor alle kinderen en jongeren in de wijk Orden en Drieschoten. Ook ouders zijn welkom. Meedoen is gratis, vooraf opgeven is niet nodig. Aan het eind van de middag kunnen er leuke prijsjes worden gewonnen.

In het kader van de Brede School zijn in het afgelopen jaar tal van activiteiten en initiatieven samen met bewoners en talenten uit de buurt in de wijk Orden uitgevoerd. Op plekken als Kindervreugd, het +Punt, het Sprengenhonk, het voetbalcourt, theater Merlijn en Studio Safe vonden workshops, clinics en activiteiten plaats. Op 4 juli wordt daarvan het afsluitende feestelijke event gehouden.

Tijdens het event kan de jeugd meedoen aan een Splash eendenrace, voetbaltoernooi, hindernisbaan en diverse workshops, zoals: ‘stop motion animatie’, ‘word een filmster’, ‘pimp je knuffel’, ‘film je boek’ en flipboekjes maken. De dag wordt opgevrolijkt met muziek, spelletjes, een clown, schminken, hapjes en drankjes en de presentatie is in handen van rapper Dani met ook muziek van DJ Kya en Christian. Ook wordt de film WoOrden en Daden -gemaakt door een groep meiden uit Orden- die middag nogmaals vertoond.

Dit event wordt georganiseerd door bewoners en vrijwilligers uit de wijk Orden in samenwerking met de Brede School, Markant, CODA, ACCRES, scoutinggroep JJB, theater Merlijn, jeugdhonk 7312, Menorah, kinderopvang OOK, het nieuwe Stimenz en de Wijkraad. Het is tevens een opstap naar volgend jaar waarin met elkaar nog meer activiteiten onder de noemer ‘Groot worden in Orden’ voor kinderen en jongeren worden georganiseerd.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?