GROOTS GEZINSFESTIVAL TIJDENS HEMELVAARTSDAG

14 mei 2015, om 11:00, Orderbos, Apeldoorn

Door Agenda

D&R Fotografie

Nederlands grootste kinderzeepkistenrace vindt op 14 mei aanstaande, Hemelvaartsdag, plaats in Apeldoorn. De locatie van de zesde editie van het Skandia Zeepkistenrace Festival is wederom het Orderbos aan de rand van Apeldoorn.

SPANNENDE RACE, NU OOK VOLWASSENEN
De race wordt dit jaar extra spannend. De eerste races starten twee aan twee. De winnaar gaat door naar de volgende ronde. De laatste ritten gaan op tijd om te zien wij met de prachtige prijzen er van doorgaat. Prijzen van Skandia en de Julianatoren. Iedere deelnemer gaat met een leuk cadeau naar huis!
Ook jongeren (13+) en volwassenen mogen vanaf dit jaar deelnemen. Een extra categorie. Er is nog plek in deze categorie, dus ook aanmelden kan nog last minute.

GROOTS FESTIVAL
Naast de Zeepkistenrace zijn er dit drie festivalterreinen met stoere activiteiten!! Ook als je niet meedoet met de race, moet je die dag in het Orderbos zijn. Zo is er een leuke hoek waar je kan timmeren en zagen. Maar ook LEGO komt naar Apeldoorn en kun je je ninja-vaardigheden testen. Natuurlijk kun je ook worden geschminkt oen op de foto. Er is een speelterrein, grote stormbanen, een mini-kinderboerderij, sportieve activiteiten, cupcake-versieren, een pitstraat en gezellige kraampjes van winkeliers. Trialclub Apeldoorn geeft op het festivalterrein diverse trial demonstraties.

Tijdens deze spectaculaire demonstraties rijden zij over diverse hindernissen en laten zij jou een kijkje nemen in de wereld van trial. Ook aan de autominnende pappa is gedacht. Zij kunnen smullen van de nieuwste modellen en andere gave blitse wagens.
Op de special car area is ruimte vrijgemaakt voor bezoekers die met hun oldtimer/mooie kist komen en wel of niet meedoen aan de Mooie Kisten Rally 2015. Ook op dit terrein is een heuse kofferbakverkoop georganiseerd onder de noemer “OUDE MEUK IS LEUK!”!!

Parade Optocht
Tussen de races door vinden er een Parade optocht plaats over het circuit. Dit wordt een verrassende bonte optocht van steltlopers, bijzondere wagens, muziek en natuurlijk onze ‘sterren’: de zeepkisten!

Festivalcamping
Langer genieten van het festival kan! Kom dan met je eigen tent of caravan naar de festivalcamping. Vanaf woensdagmiddag 13 mei 14:00 uur tot vrijdag 15 mei. Met in avond en ochtend nog leuke activiteiten. Er is nog plek, dus reserveer snel of kom woensdagmiddag naar het Orderbos.
Naast de camping staat een grote campingwinkel (100m2). Hier kun je dus al je kampeerspullen nog aanschaffen!

De presentatie van de dag is in handen van Fulco de Deken.
De toegang is gratis, voor diverse activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

www.doe-kids.nl
www.zeepkistenracefestival.nl
www.kinderparadefestijn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Festival

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?