Groove On The Roof

11 november 2017, om 22:00, Bluescafé, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn, € 5,00

Door Agenda

Groove On The Roof is een tienkoppige formatie die, mede dankzij een stevige blazerssectie, voor een welluidende luchtverplaatsing zorgt.

Het repertoire bestaat vooral uit ‘dampende’ soul. Naast de bekende klassiekers van Otis Redding, Aretha Franklin, Wilson Picket en Sam & Dave en de funk van o.a. James Brown, brengt de band ook meer eigentijds werk van o.a. Tower of Power, Incognito, Nile Rodgers en The Average White Band. Stevie Wonder komt natuurlijk ook ruimschoots aan bod. Om het feest compleet te maken brengt de band ook discowerk van o.a. The Trammps en KC & The Sunshine Band.

Kortom een show vol soul, funk en disco, waarbij de strakke ritmesectie er wel voor zorgt dat geen mens stil kan blijven zitten.
De band vindt zijn oorsprong in 1988 wanneer de eerste versie van de zevenmans blues/soulformatie Not Beethoven van zich laat horen en na een grootse aanpak enkele jaren later met een tien man sterke bezetting het land doorreist. In de huidige samenstelling staan alle neuzen uitsluitend richting soul en aanverwante muzieksoorten. Nu dus onder de illustere naam Groove On The Roof.

De bezetting is als volgt: Daniëlle Kobussen, Bert Meurs en Angela Huhnholz-Vos vormen het zangerstrio; de ritmesectie bestaat uit Leen van den Berg, Louk Matser, Jaap Datema en Darrin Dinsbach; Martin van Rijn, Theo Fiks en Edwin van Druten vormen de blazerssectie.

De band repeteert wekelijks in Wilp; wie het leuk vindt kan gerust een kijkje komen nemen.

Mail even naar info@grooveontheroof.nl.
Kijk ook op www.grooveontheroof.nl

Aanvang 22.00. Entree 5,-

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?