Grote Opening Tai Chi Apeldoorn, Bron van Geluk

5 september 2017, om 20:30, Tai Chi Apeldoorn, Henri Dunantlaan 6, Apeldoorn

Door Agenda

Op 5 september 2017 is er een grote feestelijke openingsavond van Bron van Geluk Tai Chi Apeldoorn. Docent Douwe Geluk zal deze openingsavond waarnemen en iedere geïnteresseerde gratis laten kennis maken met de Chinese Bewegingsleer Tai Chi en Mindfulness. Douwe Geluk is erkend leraar binnen het Tai Chi Chuan en aangesloten bij de Stichting Tai Chi Nederland en twee keer Nederlands Kampioen geworden binnen Tai Chi.

Fu Yuan, de bron van geluk is de Tai Chi school van Douwe Geluk uit Apeldoorn. Douwe bouwkundig ingenieur, actieve Salsa danser en vechtsport beoefenaar vond dat het tijd werd om zijn opgedane kennis in meer dan 15 jaar te delen met mensen die het ook willen leren. Tai Chi is een oude Chinese bewegingskunst waarbinnen de effecten op de gezondheid zeer goed zijn. Tai Chi verminderd ook stress en zorgt voor een algeheel ontspannen maar ook gezond gevoel.

Het mooie aan Bron van Geluk Tai Chi Apeldoorn is dat er meerdere stijlen worden gegeven van het Tai Chi. De meest bekende Tai Chi vorm is wel de Yang stijl en die zie je in de meeste scholen voorkomen, maar bij de Bron van Geluk kunt u ook, Chen, Wu, Shaolin en de bijzonder Wudang stijl leren. Tai Chi wordt vaak gezien als het helende pad en is ooit ontstaan in de Chinese traditionele vechtkunsten vele eeuwen geleden.

Tai Chi Apeldoorn staat voor om het TaiJiQuan in zijn meest complete vorm aan te bieden, de meeste scholen houden het op een beetje Tai Chi vorm lopen en wat Qi Qong. Het Qi Qong, Chi Kung zijn korte energetische oefeningen voor extra focus en het sturen van de Chi. De Bron van Geluk gaat ook Pushing Hands, Tai Chi Applicaties en het interne Tai Chi boksen aanbieden in de lessen.

Het Tai Chi boksen klinkt gevaarlijk maar dat is het zeer zeker niet, het is een interne manier om Tai Chi bewegingen wat explosiever te uiten waarbij tevens het hoofddoel gezondheid is. Ook zullen er soms workshops binnen Tai Chi applicaties onderwezen worden.

U bent van harte welkom om GRATIS deel te nemen aan de grote feestelijk openingsavond die op dinsdag 5 september 2017, om 20:30 zal beginnen aan de Henri Dunantlaan 6, 7312 BE Apeldoorn. Douwe Geluk zal workshops verzorgen en demonstraties geven van Tai Chi Mindfulness in de breedste zin. Wilt u meer informatie kunt u mailen naar: fuyuan.apeldoorn@gmail.com of bellen met 06 – 51820257

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?