Gymnasium Apeldoorn suf, kom maar eens kijken

24 oktober, van 14:0017:30 tot 16::0019:30, Gymnasium Apeldoorn, Kastanjelaan 10, Apeldoorn

Door Agenda

Op woensdag 1 februari zet het Gymnasium Apeldoorn zijn deuren open. Iedereen die een goed beeld wil krijgen van de school is welkom tussen 14.00 en 16.00 uur en tussen 17.30 en 19.30 uur.

Kinderen uit groep 7 en 8 ervaren zelf hoe er les wordt gegeven. Wat houden vakken als Latijn, Grieks en filosofie in? Welke ondersteuning kunnen leerlingen verwachten die iets extra’s nodig hebben? Wat betekent het werken met de laptop samen met boeken? Hoe worden leerlingen verder uitgedaagd? Leerlingen van het gymnasium vertellen op de open dag zelf hoe dat gaat.

Het Gymnasium Apeldoorn heeft sinds 1913 een gerenommeerde naam met uitstekende resultaten. De school gaat volop met de tijd mee. Als Geo Future School biedt het gymnasium het thema duurzaamheid vakoverstijgend aan. Als aspirant BegaafdheidsProfielSchool gaat de school een programma ontwikkelen om leerlingen die (hoog)begaafd zijn verder uit te dagen en om hen te leren om te gaan met hun talenten. Beslist niet suf! Wel het enige zelfstandige gymnasium in de regio.

Iedereen mag anders zijn op Gymnasium Apeldoorn. In een kleine en veilige school (660 leerlingen) ervaren de leerlingen dat dagelijks. Iedereen met een vwo-advies kan een gymnasiast worden. Ook sommige leerlingen met een havo-vwo-advies lukt dit.

De open dag vindt plaats op Gymnasium Apeldoorn aan de Kastanjelaan 10 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar 055 521 30 24 of kijk op www.gymnasium-apeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?