Halloween bij Binky

16 oktober 2017 - 21 oktober 2017, Kinderparadijs Malkenschoten, Dubbelbeek 4, Apeldoorn

Door Agenda

Eind oktober is het weer Halloween. Bij Kinderparadijs Malkenschoten wordt dit spannende feest gevierd in de herfstvakantie, van 16 tot en met 21 oktober.

Tijdens Halloween kun je onder andere genieten van het verlichte park en op zoek naar de heksjes. Op maandagavond 16 oktober en woensdagavond 18 oktober is er van 19.00 uur tot 20.00 uur een lampionnenoptocht. Kom je op die dagen alleen naar de lampionnenoptocht? Vanaf 17.00 uur kost de entree slechts €2,50. Dit ticket is alleen aan de kassa verkrijgbaar (abonnementhouders mogen gratis naar binnen). Let op: lampionnen zijn in het park niet te koop, dus neem je eigen lampion mee!

Griezelavonden
Op vrijdagavond 20 oktober en zaterdagavond 21 oktober is het nóg spannender in het park. Dan kom je allemaal bijzondere heksen, feeën en ander gespuis tegen. Deze avonden zijn ook leuk voor de allerjongsten, omdat het park verdeelt is in een eng gedeelte en een minder eng gedeelte, waar de schrikeffecten achterwege blijven.

Op vrijdag en zaterdag gaat het park om 16.30 uur dicht. Vanaf 18.00 uur kun je dan lekker griezelen tot 21.00 uur. Entreekaarten voor de griezelavonden kosten €4,50 (voorverkoop en e-tickets) en €5,- aan de kassa. Abonnementhouders betalen €4,50.

Op zowel de griezelavonden als tijdens de avonden met de lampionnenoptocht is er de mogelijkheid om lekkere broodjes te bakken bij het Halloween vuur én er zijn reptielen en spinnen te bewonderen!

Halloweenlasergame
Passend in het Halloween thema hebben we dit jaar een lasergame area. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober kun je tussen 13.00 uur tot 16.30 uur lasergamen. Tijdens de griezelavonden is het lasergamen extra spannend!

Halloweenlasergame is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en kost €2,50 per persoon.

Kinderparadijs Malkenschoten
Bij Kinderparadijs Malkenschoten kunnen kinderen gezellig spelen en leren over de boerderijdieren. Hoe leven de dieren op de boerderij en wat vinden ze leuk? Het vrolijke varkentje Binky laat graag zijn park zien. Er zijn diverse speeltuinen, een klimparcours, en skelterbaan. Daarnaast kunnen de bezoekers hutten bouwen en waterfietsen op de vijver. Ook rijdt de BinkyBus over het park. Voor meer informatie: www.binky.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?