Halloween horror nacht

25 oktober 2013 - 26 oktober 2013, om 23:30, JT Bioscoop Apeldoorn

Door Agenda

www.vvvzuidlimburg.nl

Pak de agenda er maar bij: in de nacht van 25 op 26 oktober ben u bij JT Bioscopen. Ook dit jaar hebben wij weer een Halloween Horror Nacht. Vanaf 23.30 uur kunt u voor slechts € 17,50 huiveren in de bioscoopzaal met twee films, hapje en drankje. Deze editie hebben wij twee zeer angstaanjagende films:
Insidious: Chapter 2 en Carrie.
Tijdens de Halloween Horror Nacht worden twee ijzingwekkende films vertoond waardoor u niet alleen tijdens de themanacht slecht gaat slapen, maar ook de nachten daaropvolgend. Bent u klaar? Durf u het aan?

Insidious: Chapter 2

In Insidious: Chapter 2 proberen Josh (Patrick Wilson) en Renai (Rose Byrne) er achter te komen wat er in het verleden is gebeurd waardoor ze nu niet met rust worden gelaten door duistere geesten. Naast regisseur James Wan en scenarioschrijver Leigh Whannell keert ook de cast uit Insidious, bestaande uit o.a. Patrick Wilson, Rose Byrne, Lin Shaye, Barbara Hershey en Ty Simpkins, terug voor dit angstaanjagende vervolg.

Carrie

In deze nieuwe verfilming van de horror klassieker Carrie, wordt de rol van Carrie White vertolkt door Chloë Grace Moretz (Kick-Ass, Hugo). Carrie is een verlegen meisje, een buitenbeentje op school en wordt opgevoed door een zeer religieuze moeder (Julianne Moore). Op de avond van haar eindejaarsgala wordt Carrie zo erg gepest dat ze haar telekinetische krachten los laat op haar klasgenoten en richt ze een bloedbad aan in het kleine dorpje waar ze woont. Gebaseerd op de bestseller van Stephen King en geregisseerd door Kimberley Peirce.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?