Halloween Shopping Night

24 oktober 2014, van 18:00 tot 21:00, De Eglantier

Door Redactie

Core Qualities

Vrijdagavond 24 oktober, tussen 18. 00 en 21.00 uur, staat de Eglantier weer in het teken van Halloween. Met griezelige figuren, verse pompoensoep, een spookachtig pleintje en ‘enge’ geluiden.

Etalagewedstrijd: win een shoptegoed van 250 euro

Dat het winkelcentrum in het teken van Halloween staat is deze weken al duidelijk te zien. Pompoenen verrijken het straatbeeld en veel ondernemers doen mee met de etalagewedstrijd, waarvan op 24 oktober om 21.00 uur op het Franse pleintje de prijsuitreiking plaats zal vinden. De winnende ondernemer krijgt de felbegeerde wisselbeker, vorig jaar gewonnen door Bakkerij Van de Wal Jolink, en uit de stemmers worden ook winnaars getrokken. De eerste prijs is een shoptegoed op de Eglantier van maar liefst 250 euro. Stem mee en maak kans op een shoptegoed!

Treat voor verklede kinderen

Kom zo griezelig als mogelijk naar de Eglantier, want verklede kinderen krijgen tijdens Halloween Shopping Night in de winkels een ‘treat’ of worden verrast door een spannende act of duister drankje.

Entertainment

Theatervereniging Adios On Stage/Off Stage zal de bezoekers spookachtig verrassen, Diabolo Huub goochelt en speelt met vuur en kinderen kunnen zich laten schminken of een spannende halloween knutsel maken. Een bijpassend hapje en drankje wordt verzorgd door Lokaliteit en Hellen’s, op het Franse pleintje.

Kortom, een en al gezelligheid op de Eglantier!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?