Halloween shopping night op de Eglantier

25 oktober 2013, van 18:00 tot 22:00, Eglantier

Door Agenda

Eglantier Apeldoorn

Vrijdagavond 25 oktober, tussen 18. 00 en 22.00 uur, staat de Eglantier in het teken van Halloween. ‘We willen vaker beleving op het winkelcentrum bieden voor onze klanten en selecteren daarvoor bepaalde data of thema’s. Halloween is een thema waar je veel kanten mee op kan.’ aldus Jessica van Asselt van Zoem Kidsfashion.

Etalagewedstrijd
Dat het winkelcentrum in het teken van Halloween staat is deze weken al duidelijk te zien.  De verlichting hangt weer, pompoenen in het straatbeeld en veel ondernemers doen mee met de etalagewedstrijd, waarvan  op 25 oktober om 21.30 uur bij Brasserie La Petite Perle de prijsuitreiking plaats zal vinden. De winnende ondernemer krijgt de felbegeerde wisselbeker en uit de stemmers worden ook winnaars getrokken. De eerste prijs is een shoptegoed op de Eglantier van maar liefst 250 euro.

Treat voor verklede kinderen
Bij Halloween hoort natuurlijk ook een ‘treat’. Verklede kinderen krijgen tijdens Halloween Shopping Night in de winkels een snoepje. Dus verzamel deze avond je treats op de Eglantier.

Entertainment
Theatervereniging Adios On Stage/Off Stage zal de bezoekers spookachtig verrassen, Diabolo Huub, speelt met vuur en gezellige muziek wordt verzorgd door een accordeonist. Kortom, een en al gezelligheid op de Eglantier!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?