Harleyfestival

9 juni 2014, van 12:00 tot 19:30, Binnenstad

Door Redactie

Medea Huisman

Op 9 juni 2014 vindt het 10e Harley and European Bike Festival in het centrum van Apeldoorn plaats. Het motorfestival heeft de vergunning van het college van Burgemeester en wethouders van Apeldoorn ontvangen. Bezoekers van het jaarlijks evenement kunnen vanaf 12.00 uur in de binnenstad verschillende Harleys en klassieke Europese motorfietsen bewonderen. Vanaf 12.30 uur vinden er op het Marktplein verschillende muziekoptredens plaats. De organisatie verwacht 15.000 bezoekers; jong en oud, met of zonder motor. Het festival duurt tot 19.30 uur.

Ten opzichte van voorgaande jaren heeft de organisatie, de Stichting Motorcycle Events Apeldoorn, samen met de gemeente Apeldoorn het programma aangepast. De motoren staan dit jaar opgesteld op het Marktplein en in de Marktstraat, Beekstraat en de Hoofdstraat. Het Raadhuisplein vormt het loungeplein waar men kan eten en drinken.

Burgemeester Berends: “Ook dit jaar moet het Harleyfestival weer een feest voor motorrijdend Nederland worden. Om mogelijke ongeregeldheden te voorkomen verzoeken wij de motorclubs die dag geen colours te dragen. Clubs die zich niet aan het verzoek houden, zullen we helaas de toegang tot het festival moeten ontzeggen”.

Het programma van het Harley and European Bike Festival kan men vinden op www.harleydag-apeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?