The Family

7 september 2012, om 22:00, Bluescafe

Door Redactie

The Family

Het geplande optreden van de Harry G Blueband gaat niet door. Maar, een geweldige band hebben we kunnen boeken: The Family.

The Family is een funk/soul band, die de muziek benadert vanuit een vrije en geïmproviseerde (speel)opvatting. Covers worden op een eigen manier gebracht en daarnaast spelen ze ook eigen werk. De band heeft een vaste kern van muzikanten en nodigt daar verschillende gastmuzikanten bij uit. Deze manier van spelen plus een sterke liefde voor een vette groove maken de optredens van The Family altijd verrassend en swingend!

De vast kern van de band bestaat uit:
Gino Jansen, bekend als bassist van Fox the Fox en van 10 jaar met Harry Muskee. De zussen Hedy en Laureen Jansen, afzonderlijk goeie zangeressen maar vooral samen een geoliede machine. Rudmer van der Meer, een gitarist met een eigen geluid en bekend gezicht in de Groningse muziekscene. Michael Alam, die als percussionist de band een extra swing geeft.

Voor dit optreden wordt de band aangevuld met Hannes Langkamp op drums, ook bekend van Fox the Fox en Muskee en Jehannes Elzinga op trompet.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?