Heimwee naar Frankrijk in Bilderberg Hotel De Keizerskroon

18 september 2016, van 17:00 tot 20:30, Bilderberg Hotel De Keizerskroon Apeldoorn, € 69,50

Door Agenda

Schimscheimer speelt ‘Heimwee naar Frankrijk’
Tijdens de muzikale reis op zondagavond 18 september 2016 in Bilderberg Hotel De Keizerskroon speelt Edwin Schimscheimer in het gelegenheidskwartet ‘The French Connection’. Deze reis wordt afgewisseld met een Frans getint drie gangen diner. Een mooie terugblik op de zomer.

Edwin Schimscheimer speelde bij Berdien Stenberg en in de begeleidingsband van René Froger. Op 24-jarige leeftijd maakte hij zijn eerste grote orkest arrangement ‘Samenzijn’ voor Willeke Alberti, een uitgebreide samenwerking volgde. Ook schreef Edwin liedjes voor Ruth Jacott en Paul de Leeuw. De muzikale duizendpoot Schimscheimer componeerde musicals en muziek voor vele TV series. Met zijn vriend Gé Titulaer verzorgt hij in het Zuid-Franse Rodez jaarlijks workshops met onder andere muziek uit het Franse repertoire. Meer informatie is te vinden op www.edwinschimscheimer.nl.

‘Heimwee naar Frankrijk’, zondagavond 18 september 2016 van 17.00 tot 20.30 uur. Drie gangen Diner-Musique € 69,50 euro inclusief aperitief, wijnen en water.

Bilderberg Hotel De Keizerskroon, Koningstraat 7, Apeldoorn

Reserveren kan via het telefoonnummer 055 521 7744
of via e-mailadres keizerskroon@bilderberg.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?