Helligen Hendrik – Lös

19 maart 2016, van 20:00 tot 20:05, Rabobankzaal te Apeldoorn

Door Agenda

Bezinning en Lös
Bent u toe aan een avond bezinning? Of meer aan een avond supersterk cabaret dat niets en niemand ontziet? In beide gevallen bent u bij Lös van Helligen Hendrik prima op zijn plek! Bezinning is het toverwoord van de afgelopen jaren. Mindfulness, yoga, stil staan bij het nu, alles staat in het teken van bezinning. En modieus als hij is gaat Helligen Hendrik natuurlijk mee met deze rage! De eigenzinnige Tukker overpeinst zijn zonden en neemt vervolgens een scherpzinnig en uitermate verstandig besluit: Hij haat het eens even helemaal anders doen, het roer gaat om!

 

Ambitieuze plannen en catastrofale verwoesting
Dat betekent een lijst van goede voornemens waar Helligen Hendrik gedecideerd en vol goede moed mee aan de slag gaat. In Lös wil Helligen Hendrik aardiger, socialer en behulpzamer worden. Dat is alvast een heel goed voornemen. En hij wil voortaan zijn driften beter onderdrukken. En daar hoort natuurlijk bij dat hij voortaan iets bedachtzamer om zal springen met de vrouwelijk sekse. En terstond meldt hij zich aan bij de Spermabank. Logisch toch?

 

De sikkeneurige cabaretier gaat letterlijk Lös
Hoe ambitieus Helligen Hendrik ook is, van zijn ambitieuze plannen komt natuurlijk helemaal niets terecht. En al snel richt hij weer de ene na de andere catastrofale verwoesting aan. En daarbij neemt hij geen blad voor de mond. De sikkeneurige cabaretier gaat letterlijk lös, met alle komische gevolgen van dien! Totdat zijn date ineens opdoemt….. Lös is niet voor tere zieltjes, fatsoensrakkers en moraalridders.


Vijfde theatervoorstelling
Na ‘Bâh’ (2007), ‘Fôi!’ (2008), ‘Nôh’ (2010) en ‘Vôt’ (2012) is Lös de titel van de vijfde theatervoorstelling van Helligen Hendrik. Met 40 (uitverkochte) voorstellingen in het seizoen 2014 – 2015 is Lös zijn succesvolste show ooit. Dat roept om een reprise, dus Lös is terug!

Zaterdag 19 maart, 20:00 uur

Rabobankzaal

Kaarten vanaf € 20

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?