Hemelse wijn spijs beleving restaurant Twenty2
Door Agenda
Restaurant Twenty2 zorgt op donderdag 25 mei voor een hemelse wijn-spijs beleving
Op hemelvaartsdag kan je culinair genieten van een wijn en spijs proeverij in het Michelin BIB Gourmand beloonde Restaurant Twenty2 in Apeldoorn.
Chef Gerwin Sanders zorgt, in samenwerking met Mirka Ridder van Chateau Het Loo voor prachtige gerechten passend bij de zorgvuldig uitgekozen wijnen uit de Priorat, een kwaliteit wijnstreek uit Spanje. Wat deze avond nog meer bijzonder maakt is dat de wijnboeren uit deze streek zelf komen vertellen over hun passie: het maken van wijn.
Naast de prachtige en leerzame verhalen van de boeren, de magie van het proeven (de wijn afzonderlijk en met spijs) en het speciaal op de wijn gemaakte vier gangen menu kan je een hartelijk ontvangst, verrassende amuses en koffie of thee met snoeperijen verwachten.
Kom het beleven in de gezellige ambiance van Restaurant Twenty2!
Wanneer: Donderdag 25 mei
Aanvang: 18:30 uur
Reserveren: 055 – 576 74 84 of info@restaurant-twenty2.nl
Kosten all in 4 gangen diner: € 80,=