hercuton verwelkomt bezoekers op winkelcomplex de voorwaarts tijdens dag van de bouw

1 juni 2013, van 10:00 tot 16:00, De Voorwaarts te Apeldoorn

Door Agenda

http://www.hercuton.nl/news/routebeschrijving-dag-van-de-bouw-0
Nieuwkuijk – Hercuton, gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van duurzame bedrijfshuisvesting in prefab beton, neemt deel aan de Dag van de Bouw. Op zaterdag 1 juni 2013 opent zij de poorten van de bouwlocatie bij winkelcomplex De Voorwaarts te Apeldoorn.
Ruim 22.000 m2
Op de bouwplaats is te zien hoe Hercuton dit winkelcomplex van ruim 22.000 m2, verdeeld over 2 lagen, in prefab beton realiseert. Het complex wordt zowel fysiek als architectonisch verbonden aan het bestaande Omnisportcentrum Apeldoorn (25.000 m2 sportvoorzieningen) welke eveneens aan de Voorwaarts ligt. De ontwikkeling is in handen van commercieel vastgoedontwikkelaar AM Real Estate Development uit Utrecht.
Zaterdag 1 juni
De Dag van de Bouw is bedoeld voor iedereen die interesse toont voor de bouw en/of specifieke bouwprojecten. Het biedt ook omwonenden een mooie gelegenheid om het in aanbouw zijnde winkelcomplex te bezichtigen. Geïnteresseerden zijn op 1 juni 2013 tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom bij De Voorwaarts 55 in Apeldoorn.
Activiteiten
Er zijn verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kunnen bezoekers zich laten fotograferen met de Hercuton foto-zuil  en de bouwplaats bekijken vanuit een hoogwerker. Daarnaast is er een ijskar aanwezig om voor een lekkere versnapering te zorgen.
Interesse?
Ga voor meer informatie en een routebeschrijving naar: http://www.hercuton.nl/news/routebeschrijving-dag-van-de-bouw-0
Vooraf aanmelden is niet nodig.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?