Herfstfair Apeldoorn 2015

4 augustus 2015 - 5 augustus 2015

Door Redactie

Groei & Bloei organiseert  4 en 5 september op het terrein van Het Hoogeland in Beekbergen een spetterende Herfstfair.

Jarenlang was de Oogstfair van Het Hoogeland een groot succes en een begrip in Apeldoorn en wijde omgeving. Duizenden bezoekers trokken langs de aantrekkelijke kramen terwijl muziek en activiteiten voor jong en oud er een sfeervol feest van maakten.

Na een jaar pauze is besloten om aan het verzoek van velen te voldoen en in dezelfde vorm een Herfstfair te organiseren. Dit jaar verzorgt Groei & Bloei afdeling Apeldoorn de organisatie en wordt de fair op het terrein van Het Hoogeland vormgegeven. In deze opstelling willen beide organisaties hun ervaring en kennis delen.

Het Hoogeland is onderdeel van Iriszorg.
Het Hoogeland biedt opvang, zorg en activiteiten aan kwetsbare mensen. Deze mensen hebben door problemen de thuissituatie verlaten en zijn niet in staat zich op eigen kracht in onze samenleving te handhaven. Bij het Hoogeland werken bewoners in bijvoorbeeld het tuincentrum en de groente-,bloemen- en heesterkwekerijen, de zorgboerderij en de werkplaats.

Dit jaar zal er ook weer voor iedereen wat leuks te beleven zijn. Naast aantrekkelijke kraampjes waar de standhouders hun producten aanbieden zoals outdoorkleding, delicatessen, sieraden, brocante enz. zijn  er diverse demonstraties, proeverijen en workshops voor jong en oud. Rond het horecaplein vindt u het groene hart van de fair, kwekers met vaste planten, bollen en zaden. Verder Bloemschikdemonstraties ,tuinontwerp, hoveniers en tuindecoraties.

Het aantal producten en activiteiten is haast te veel om op te noemen. In de kapschuur vindt u een brocante markt, er wordt informatie gegeven over de verzorging van kleinvee, en kunt u genieten van workshops, een  roofvogelshow, scouts met leuke activiteiten, een Fjordenpaardenkeuring en pony rijden, visrokerij, broodbakker en nog veel meer. Bent u moe van het meedoen aan de activiteiten en het slenteren langs de kraampjes dan vindt u op het horecaplein de mogelijkheid om bij vrolijke muziek van de muzikanten een hapje en drankje te nuttigen. De Herfstfair wordt gehouden op vrijdag 4 en zaterdag 5 september en start om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Locatie: het terrein van Het Hoogeland, Van Limburg Stirumweg 19 7361 CE in Beekbergen. Er is voldoende parkeerruimte rondom de fair. Het parkeren kost € 2,-  per auto De opbrengst van het parkeren komt ten goede aan de bewoners van Het Hoogeland. Entree voor de Herfstfair bedraagt €3,- , kinderen onder de 14 jaar €1,50 kinderen onder de 4 jaar hebben gratis toegang. De herfstfair is op de sociale media te volgen op internet: www.herfstfair-apeldoorn.nl Facebook: Herfstfair Apeldoorn en op Twitter; #HerfstfairApeldoorn. Groei & Bloei afdeling Apeldoorn en Het Hoogeland Beekbergen nodigen u van harte uit om samen deze gezellige Herfstfair te komen vieren.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?