Herfstvakantie & Paleis Het Loo

17 oktober 2015 - 25 oktober 2015, Paleis Het Loo

Door Redactie

Paleis Het Loo doet deze herfstvakantie mee aan de Rabo Museumkidsweek. Van 17 tot en met 25 oktober is er een Paleisreis voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar waarin veel wordt ontdekt, gezien en vooral gedaan. Tijdens deze speciale kinderrondleiding komen kinderen meer te weten over ridders, onderscheidingen en ‘lintjes van de koning’. Zo horen ze bijvoorbeeld waarom het dappere hondje Ricky een lintje kreeg. Na de rondleiding kan een eigen lintje geknutseld worden. Deelname aan de Paleisreis is gratis, kinderen hebben alleen een geldig entreebewijs nodig. Er zijn in deze vakantieweek ook nog veel andere kinderactiviteiten.

In het paleis kan een spannend avontuur worden beleefd met ‘Willem Nul’, het paleisspook van de kinderaudiotour. Daarnaast zijn er voor diverse leeftijden speurtochten met de koninklijke honden Hector, Cricket en Antoinette. Buiten is Speelpaleis Het Loo de plek om te klimmen, klauteren en glijden. Voor een lunch of tussendoortje zijn er op Paleis Het Loo genoeg lekkernijen, zoals bijvoorbeeld de speciale high tea voor kinderen of een goed gevulde lunchbox in de vorm van een gereedschapskistje.

Aanmelden voor de Paleisreis kan via paleishetloo.nl/paleisreis of bij beschikbaarheid op de dag zelf. Voor de speurtocht en de audiotour is aanmelding vooraf niet nodig. De Paleisreis wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Apeldoorn en omgeving.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?