Herfstwandeling: de balans opmaken en loslaten

24 september 2017, van 10:00 tot 12:30, Kroondomeinen, 15

Door Redactie

In de herfst maken we de natuurlijke balans op. We denken na over wat afgelopen periode ons gebracht heeft (de oogst) en we laten los wat ons de komende periode niet meer dient of zelfs in de weg staat om (verder) te groeien. Door introspectie krijgen we meer zelfkennis en kunnen we zaken beter (her)ordenen en onze natuurlijke talenten en eigenschappen zien.

Tijdens deze herfstwandeling staan Expeditie flow en De Natuurcoach samen met jou stil bij de oogst van de afgelopen periode en gaan we, dat wat we niet meer nodig hebben loslaten. In het dagelijkse leven vinden we dat vaak nog maar al te lastig. In de natuur is het een cyclisch proces. Door te kijken naar de natuur en ons bewust te worden van ons doel, vergemakkelijken we ons eigen proces van loslaten en maken we ons klaar voor de volgende stap.

Graag nemen Expeditie Flow en De Natuurcoach je mee op expeditie met een kleine groep (max. 10 personen) waarin we je in verbinding brengen met de herfst.

Herfstwandeling: loslaten met behulp van de natuur

– Wanneer: zondag 24 september 2017
– Tijd: 10.00 – 12.30 uur (kan iets uitlopen)
– Locatie: Nog nader te bepalen
– Kosten: € 15,- incl. thee/koffie en iets lekkers

Meld je aan met het inschrijfformulier op de site van Expeditie Flow: http://expeditieflow.nl/loslaten-wandeling-door-de-herfst. Je ontvangt na inschrijving zo spoedig mogelijk een bevestiging.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?