(Her)opening Klein Berlijn

2 december 2015, om 11:00, hoofdstraat 34 Apeldoorn

Door Agenda

Klein berlijn

Op woensdag 2 december a.s. gaan de deuren van Klein Berlijn na een grondige verbouwing (weer) open. Arnoud van Walchren en Marcel Nijhof zijn de nieuwe ondernemers in deze bijzondere horecazaak aan de hoofdstraat 34 in Apeldoorn. Het vernieuwde Klein Berlijn is een plek zoals Apeldoorn die nog niet kent met o.a. een (biologische) saladebar, specialty koffie, biologische wijnen en veel mogelijkheden voor vergaderingen, borrels, feesten en partijen.

‘Op de begane grond staat de saladebar, daar wordt ook de koffie geschonken. Op de eerste verdieping is het restaurant gedeelte met de uitgebreide bar en op de derde verdieping een lounge, waar een relaxte sfeer centraal staat.’ Vertelt Arnoud. Naast het eten en drinken, dat zich kenmerkt door de woorden verrassend, lokaal en inspirerend is de bijzondere sfeer die Klein Berlijn al had, behouden gebleven. Jeanine van den Hoek (de vorige eigenaar) maakte een nieuwe muurschildering die de zaak een artistieke, urban touch geeft.

Klein Berlijn opent op woensdag 2 december om 11.00 uur de deuren. Vanaf dat moment is Klein Berlijn elke dag, behalve dinsdag, geopend vanaf 11.00 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Hoofdstraat Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?