hessa

21 april 2013 - 18 april 2013, om 16:00, Blues cafe Apeldoorn

Door Agenda

http://www.bluescafe.nl/?tribe_events_cat=optredens

Hessa heeft zijn roots in Rotterdam en naast de muziek speelt vriendschap een belangrijke rol. Hessa speelt stevige en pakkende rock met hier en daar korte uitstapjes naar andere stromingen. Funk en zelfs de tango komen langs in het repertoire. Vergelijkingen met de Guano Apes en Skunk Anansie zijn al gemaakt. Het is een band in opkomst.

De songs zijn pakkend en down to earth. Liefde, Haat. Elk gevoel passeert de revue. En een zekere gelaagdheid in de teksten word niet geschuwd. De bedoeling is om een vliegende start te maken. De benodigde back-line is aangeschaft, De nummers zijn ingestudeerd. En een lange tocht langs het Nederlandse club- en festival circuit word voorbereid.
Hessa zal de harten van de ware muziek liefhebber zeer zeker sneller doen kloppen. Er is magie. Het beukt en het gromt, de ritme sectie staat als een huis. De gitaren gillen. Het is als een warm bad. Eindelijk thuis.
En de start is voortvarend. De nodige optredens zijn achter de rug en Hessa heeft Local Rock gewonnen, met als uitsmijter een grandioos optreden in de Paap.
De explosieve podiumpresentatie en haar innemende persoonlijkheid zorgen altijd voor een goede sfeer tijdens hun optredens Het ene moment grossiert Hessa in striemende metal riffs, het volgende moment wordt ineens gas terug genomen en klinkt Hessa plots even breekbaar als emotioneel. Deze mix maakt hun optredens alles behalve saai.
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?