Het Boekenfestijn

11 juni 2017, van 10:00 tot 18:00, Americahal, Laan van Erica 50, Apeldoorn - Americahal, Laan van Erica 50, Apeldoorn

Door Agenda

DE GROOTSTE KEUS IN BOEKEN!

Apeldoorn verwelkomt van donderdag 8 tot en met zondag 11 juni het Boekenfestijn: een rondreizende boekenbeurs met meer dan 1 miljoen boeken. In de Americahal kunt u vier dagen lang terecht voor het grootste en breedste boekenassortiment van Nederland. Gratis toegang!

Groot en breed assortiment
Het Boekenfestijn reist al 35 jaar door Nederland en België, twintig keer per jaar in een andere stad. Door de intensieve samenwerking met Veldboeket Lektuur (één van de grootste boekenleveranciers van Nederland) heeft het Boekenfestijn een nog breder assortiment met duizenden nieuwe titels, waaronder veel titels van bekende schrijvers zoals Tess Gerritsen, Karen Slaughter, Stephen King, Nicci French, Nora Roberts, Santa Montefiore, Ruben Koch en nog veel meer. Alle boeken worden overzichtelijk gesorteerd per categorie: geschiedenis, reizen, hobby, culinair, sprookjes, stripboeken, kind en Young Adult. Over elk onderwerp zijn verschillende titels te vinden.

Verrassend veel voordeel
Het Boekenfestijn in Apeldoorn trekt jaarlijks 20.000 liefhebbers. Naast het grote en brede assortiment komen zij voor de voordelige prijzen. Alle boeken zijn nieuw en niet eerder gelezen. Door het opkopen van grote aantallen zijn de prijzen laag en zelfs voor een paar tientjes zijn stapels boeken te verkrijgen. Bovendien zijn er speciale acties alleen tijdens het Boekenfestijn in Apeldoorn. Kijk voor meer acties en informatie op www.boekenfestijn.com.

Het Boekenfestijn in de Americahal Apeldoorn is donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 juni geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag 11 juni zijn de deuren open tot 18.00 uur. De Americahal is op loopafstand van het openbaar vervoer en parkeren kan voor de deur. De toegang is alle dagen gratis.

Doppen sparen voor KNGF geleidehonden
Het Boekenfestijn zet zich in voor KNGF Geleidehonden. Door plastic dopjes te sparen van bijvoorbeeld frisdrank, deodorant of melk, kunnen lieve pups worden opgeleid tot knappe geleidehonden. Bezoekers van het Boekenfestijn kunnen hun gespaarde plastic dopjes meenemen naar het Boekenfestijn en inleveren bij het inzamelpunt. Hiermee wordt het milieu ontlast en KNGF gesteund.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Maandag 29 januari 2018

Door Redactie

Na 6,5 jaar verlaat de directeur van Orpheus, Meta Neeleman, het Apeldoornse theater. Vanaf 1 april gaat zij aan de slag als directeur-bestuurder bij KNGF Geleidehonden in Amstelveen.

Neeleman verlaat Theater Orpheus terwijl het theater en congrescentrum in rustig vaarwater verkeert. Namens de Raad van Commissarissen van Orpheus verklaart de voorzitter van de Raad, Roy Lantain: ,,Hoe zeer wij ook begrijpen dat Meta Neeleman na 6,5 jaar werkzaam te zijn geweest voor Orpheus haar ervaring wil verbreden, haar vertrek is een groot verlies voor Orpheus. Tijdens de afgelopen jaren is door haar op een gedreven wijze en met veel succes gewerkt aan een stabiele financiële basis en de uitbouw van de prominente positie van Orpheus als theater en congreslocatie. Daarmee verlaat zij Orpheus terwijl het in een sterke positie verkeert. Inmiddels is het eigen vermogen aangezuiverd; en de groei zet door. Op cultureel vlak investeerde Meta Neeleman in zowel grote, opvallende producties, alsook in kleinezaalproducties en specifieke programmering voor Apeldoornse doelgroepen.”

Meta Neeleman kijkt met voldoening terug op haar periode als directeur van Orpheus: ,,Orpheus is een ijzersterke organisatie; met personeel vol kennis, ervaring en ambitie. Ik kijk met trots terug op wat we de afgelopen jaren samen hebben bewerkstelligd,” aldus Neeleman. ,,Met pijn in het hart neem ik afscheid van het team, onze gasten en Apeldoorn, maar ik kijk ook erg uit naar mijn nieuwe uitdaging.”

De Raad van Commissarissen zal in zijn vergadering van 15 februari a.s. de procedure vaststellen om op zo kort mogelijke termijn een geschikte opvolger te vinden voor Meta Neeleman, en tevens te bepalen hoe in de tussentijd in een goede gang van zaken kan worden voorzien.

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?