Het boekenfestijn in de Americahal Apeldoorn

18 juni 2015 - 21 juni 2015

Door Redactie

De grootste keuze in goedkope boeken onder 1 dak. Het is weer tijd voor het Boekenfestijn in Apeldoorn: de boekenbeurs met het breedste assortiment aan nieuwe boeken tegen scherpe prijzen. Het Boekenfestijn vindt plaats van 18  tot en met 21 juni in de Americahal Apeldoorn. Langskomen kost niets: de toegang en parkeren zijn namelijk gratis. 

Breed assortiment

Alles is per categorie gerangschikt en kan op aanvraag via de Informatiebalie gevonden worden. Er zijn Nederlandse en Engelse romans, strips, sprookjes, jeugdboeken en boeken over koken, reizen, kunst, geschiedenis, natuur, films en muziek aanwezig.

Voordelige prijzen

Het Boekenfestijn koopt reeds jaren restvoorraden op, grote partijen van leveranciers en boeken die van de reguliere boekwinkels retour komen. De artikelen zijn soms al eens uitgepakt geweest of twee keer vervoerd en kunnen daardoor lichtbeschadigd zijn. Meestal is er echter geen butsje te vinden op de artikelen. De prijzen zijn hierdoor laag en zelfs voor een paar tientjes komt u met stapels boeken thuis. Bovendien zijn er speciale acties alleen tijdens Boekenfestijn Apeldoorn die u niet mag missen!

Langskomen kost niets!

Achttien keer per jaar is het Boekenfestijn in een stad in Nederland of België. Het Boekenfestijn in de Americahal Apeldoorn is donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 juni geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag 21 juni zijn de deuren open tot 18.00 uur. De Americahal Apeldoorn is op loopafstand van het openbaar vervoer. De toegang en parkeren zijn alle dagen gratis. Voor meer informatie kijkt u op www.boekenfestijn.com.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?