Het gaat 2 september 2017 bruizen op het Jean Monnetpark 59

2 september 2017, van 12:00 tot 17:00, Apeldoornse Popschool, Jean Monnetpark 59, Apeldoorn

Door Agenda

Apeldoornse Popschool zet de deuren OPEN met GRATIS PROEFLESSEN en veel info!

Apeldoornse Popschool is in 2013 begonnen en telt inmiddels ruim 200 leerlingen die wekelijks met plezier gebruikmaken van ons laagdrempelige muziekonderwijs. APS heeft zich afgelopen seizoenen ook succesvol neergezet op vele culturele podia en platforms waardoor een groot aantal leerlingen hun eerste optredens hebben gedaan voor een groter publiek.

Want niet alleen het beheersen van een instrument of zang staat op het lesprogramma, ook optreden voor, en het bespelen van publiek neemt een belangrijke plaats in. We nemen je mee naar onze studio om samen met je docent jouw bijdrage aan de jaarlijke APS HIT op te nemen. Voor Leerlingen van APS bieden wij mogelijkheden om in een bandje te spelen begeleidt door onze zeer ervaren bandcoaches.

Tijdens de Open Dag op zaterdag 2 september is iedereen van harte welkom tussen 12.00 en 17.00 uur om zich helemaal onder te dompelen in hedendaagse muziek, zijn er mogelijkheden tot het volgen van GRATIS proeflessen gitaar, basgitaar, drums, zang en keyboard. En natuurlijk kun je kennis maken met je toekomstige docent die je graag alles wil vertellen over onze werkwijze en hoe we dat voor jou op maat kunnen snijden.

In onze muzieklokalen zijn workshops en demolessen en kun je genieten van optredens! Je kunt alle vragen stellen over de cursussen die bij APS worden gegeven. De entree is gratis!

We zijn gemakkelijk te vinden zonder parkeerkosten aan Jean Monnetpark 59, 7336BB Apeldoorn.

www.apeldoornsepopschool.nl
www.facebook.com/apeldoornsepopschool

info@apeldoornsepopschool.nl

Maurits de Weert
+31627030977

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?