Het Grote Ondernemersfeest

6 december 2017, om 18:30, Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn, Sint Eustatius 2, Apeldoorn

Door Agenda

Ondernemend Apeldoorn slaat de handen ineen voor Serious Request Op woensdagavond 6 december zal de showroom van Wensink Mercedes-Benz in

Apeldoorn transformeren tot Het Grote Ondernemersfeest. Een benefietgala met een hoogwaardig culinair diner en een spetterend feest.

‘Het uitgangspunt is SAMEN.’ Aldus initiatiefnemer Henry van Hattem, bestuurslid van de BKA. ‘Apeldoorn is een echte ondernemersstad en we zijn goed georganiseerd in allerlei netwerkorganisaties en serviceclubs. We hebben de grootste benaderd en hebben hiermee een draagvlak van meer dan 10 organisaties die Het Grote Ondernemersfeest steunen. Uit deze samenwerking zijn diverse teams samengesteld die allen hun steentje bijdragen aan dit speciale feest.’

De gasten gaan om 18.30 aan tafel. Dan begint het diner en zal het avondvullende programma worden geopend door burgemeester John Berends. De innerlijke mens zal worden verwend door een unieke samenwerking van Huisje James, Intens, Fletcher Hotels en Kingstreet Restaurant. Henri Bloem tekent voor de wijnen.

Niemand minder dan ex-3FM en TMF personality Isabelle Brinkman en cabaretier Arie Koomen (bekend van Arie & Silvester en de Lama’s) tekenen voor de presentatie. Succesvol auteur en motivational speaker Michael Pilarczyk komt vanuit Ibiza naar Apeldoorn voor een prikkelende voordracht.

Er zijn maar liefst vijf live bands geprogrammeerd. Marriet Hehakaya zal met haar ensemble schitterende pianostukken spelen. De Apeldoornse bands Meneer van Zanten en Mono hebben beiden een bijzonder nieuw stuk geschreven.

Junior Souls krijgt ieder feest aan het dansen, daarom spelen ze op de officiële aftershows van grote Amerikaanse R&B sterren in de Ziggodome.
Collin & Friends, finalist van The Voice maakte samen met de Apeldoornse topdeejay Yves Eaux een bewerking van Ordinary People dat van John Legend en Will I AM groen licht kreeg voor wereldwijde release. DJ Leo Vanderweijden draait o.a. voor Pacha en Wine, Dine & Dance. Hij zal de hele avond muzikaal omlijsten.

VJ Hans Bijloo zal met zijn videokunst de avond visueel ondersteunen en Faber’s Photobooth heeft dit keer een zeer feestelijk thema. Yves Eaux zal uiteindelijk het feest afsluiten met een knallende DJ-set. ‘Men moet zich realiseren dat achter iedere naam op de poster ook weer een netwerk van mensen zit dat zijn of haar steentje bijdraagt.

Het Grote Ondernemersfeest wordt breed gedragen en zal laten zien waar Apeldoorn in uitblinkt. En dat is samenwerken.’
Kaarten kosten 140 Euro per stuk (inclusief diner, drank en feest) en zijn te bestellen via HetGroteOndernemersfeest.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?