Het vijfjarige bestaan van Like Jesus

7 oktober 2017, van 13:00 tot 21:00, Laan van Erica 50, Americahal, Apeldoorn

Door Agenda

Op zaterdag 7 oktober 2017 viert Go and Tell feest vanwege het vijfjarige bestaan van Like Jesus. Dit keer in de Americahal in Apeldoorn, een evenementenlocatie die binnenkort met de grond gelijk wordt gemaakt. Maar voor die tijd mogen duizenden tieners nog één keer de tent afbreken.

Al jaren is David de Vos, oprichter van Stichting Go and Tell, betrokken en favoriet spreker bij het tienerwerk van Opwekking. Jaarlijks trekt dit christelijke evenement duizenden tieners naar het terrein van Walibi in Biddinghuizen. Daar kunnen ze hun eigen programma volgen in de zogeheten ‘Tienertent’: een plaats waar rekening gehouden wordt met wat tieners aanspreekt en bijzondere gebeurtenissen elkaar opvolgen.

David de Vos heeft door de jaren heen een enorme passie ontwikkeld voor deze leeftijdsgroep. Ondanks zijn volle agenda met o.a. evangelisatiecampagnes in Afrika, spreekbeurten en evenementen in Nederland, maakte hij enkele jaren geleden maar wat graag ruimte in zijn agenda om een dag te organiseren waarin tieners centraal staan: Like Jesus.

Programma
Like Jesus is voor tieners uit heel het land. Naast een hoop lol en saamhorigheid, worden ze bemoedigd in hun geloofsleven en aangespoord te zijn als Jezus, te midden van deze soms donkere wereld. Inmiddels bestaat Like Jesus vijf jaar en worden op zaterdag 7 oktober zo’n 3000 tieners verwacht. Speciaal voor dit jubileumfeest schuift de favoriete (tiener)band LZ7 aan en kunnen de tieners feestelijke en memorabele momenten verwachten met David de Vos en de Teenzoneband (ook bekend bij tieners uit de Tienertent).

Kaartverkoop
Like Jesus is op zaterdag 7 oktober a.s. van 13:00 tot 21:00 uur en vindt plaats in de Americahal in Apeldoorn. Voor tickets en meer informatie over Like Jesus ga je naar www.likejesus.nl. Tot 1 september geldt er een vroegboekkorting (€ 2,50 p.p.) en groepskorting (20% korting vanaf 10 personen).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?