het Wee-Wee Café

26 oktober 2017, van 10:00 tot 12:00, De Herberg, Deventerstraat 40, Apeldoorn

Door Agenda

Hoe schrijf je een aansprekende tekst???

Tijdens het Wee-Wee Café van 26 oktober ,,zal Jos Fluitsma, het programma verzorgen. We hopen van zijn kennis en ervaring als tekstschrijver te kunnen leren. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan het schrijven van sollicitatiebrieven of het formuleren van een persoonlijk profiel. Hoe zeg je in maximaal 10 zinnen, wie je bent, waar je unieke kwaliteiten liggen en wat je ambities zijn.
Wanneer je dit goed kunt verwoorden, vergroot het je kans om een baan te vinden die ook werkelijk bij je past. Tegelijkertijd is het niet eenvoudig om kort, helder en aansprekend te vertellen wie je bent en wat je zoekt. Jos nodigt ons dan ook uit om van te voren al een tekst voor te bereiden waarvoor hij op 26 oktober tips en aanwijzingen kan geven.

En verder hopen we er weer een gezellige ochtend van te maken, waar natuurlijk ook gelegenheid is om met elkaar bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

Ben je ook geïnteresseerd, wat Jos jou kan leren over het schrijven van teksten of ben je nieuwsgierig geworden naar de activiteiten van het Wee-Wee café, kom dan langs op donderdag 26 oktober a.s.

Het Wee-Wee Café is er iedere 4e donderdag van de maand. We komen van 10.00 tot 12.00 uur bijeen. Locatie: De Herberg, Deventerstraat 40 Apeldoorn. Voor meer informatie kun je contact opnemen met weeweecafeapeldoorn@gmail.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?