Het Wereldfeest

1 juni 2012, van 10:00 tot 15:00, De Ontdekking PC Jenaplanschool

Door Nataliefde

Scholieren van De Ontdekking PC Jenaplanschool brengen op 1 juni aanstaande verschillende werelddelen naar de wijk Zevenhuizen in Apeldoorn. Vanaf 10.00 leiden de  kinderen ouders en belangstellenden dansend en spelend op hun zoektocht naar water langs de verschillende werelddelen. In hun zoektocht worden ze begeleid door de stichting Mudanthe en Markant Centrum voor Kunsteducatie.

De zoektocht eindigt om 12.00 uur meteen lunch waarbij iedereen wordt uitgenodigd om aan te schuiven. Om circa 13.15 uur start op het schoolplein een wereldmarkt met veelkleurige kleedjes waar diverse goederen en hapjes aan de man worden gebracht. Kooplieden, jong en oud, zijn van harte welkom om hun koopwaar aan te bieden. Zij kunnen zich aanmelden op: deontdekking@pcboapeldoorn.nl. Kooplieden die hun inkomsten willen geven aan een goed doel kunnen deze schenken aan het schoolproject in Zambia van De Ontdekking. De markt duurt tot 15.00 uur.

Aanleiding van het feest is het veertigjarig bestaan van de Protestant Christelijke Jenaplanschool De Ontdekking aan de Schopenhauerstraat 277 in Apeldoorn. De basisschool stond voorheen bekend als PC Jenaplanschool Shalom.

Bij De Ontdekking PC Jenaplanschool staat de wereld om ons heen centraal. Naast een goede basis van taal, rekenen en schrijven, werken zij met projecten die kinderen vaardigheden meegeven als naar elkaar luisteren, samenwerken, je eigen leervragen formuleren en daar zelf antwoorden op zoeken.

Meer informatie over het wereldfeest van de basisschool is te vinden op deontdekking.pcboapeldoorn.nl.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?