Historisch Arrangement:Wandelend langs Wegerif

15 oktober 2017, om 13:30, Coda Museumcafé, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, €9,00

Door Agenda

CODA en het Apeldoorns Gidsen Collectief werken nauw samen in dit historisch arrangement. Tijdens deze wandeling worden aspecten van de familie Wegerif en haar invloed op Apeldoorn belicht. Deze familie van aannemers en architecten had internationale contacten: van Stockholm tot Kaapstad en van Moskou tot Los Angeles. Ze gingen om met de top van de Nederlandse kunstenaarsgemeenschap.

De historie van de familie Wegerif wordt door de gids verteld, zowel bij de tocht door het CODA, als tijdens de wandeling buiten. Foto’s en voorwerpen uit de geschiedenis ondersteunen het verhaal. Deze wandeling vindt plaats op de 3e zondag van de maand, behalve in de zomermaanden. In 2017 kunt u zich aanmelden voor een wandeling op: 19 maart, 17 april (2e Paasdag), 21 mei, 18 juni, 17 september, 15 oktober en 19 november.

Startpunt : CODA Museumcafé (melden bij de kassa)
Tijdstip : 13:30 uur
Tijdsduur : Totaal ongeveer 2,5 uur
Kosten : € 9,00 per persoon, incl. koffie/thee vooraf en een drankje
met hapje achteraf.
Kijk voor meer informatie op www.apeldoornsgidsencollectief.nl.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl, onder vermelding van ‘Wandelend langs Wegerif’. Vergeet niet uw naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers door te geven.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?