Test je kennis en doe mee aan de Europa quiz

11 oktober 2016, van 20:00 tot 22:30, Stadscafé, Nieuwstraat 295 Apeldoorn, Gratis

Door Redactie

In welk Europees land lopen de meeste koeien? Mag Goudse kaas alleen in Gouda worden gemaakt? Wat is de hoofdstad van Letland? Ontdek hoeveel u over Europa weet tijdens de Europa Quiz. Dé pubquiz over de Europese Unie, georganiseerd door Europe Direct Apeldoorn, CODA en Het Stadscafé. Gaat u de uitdaging aan?

De Europa Quiz is een avondvullende pubquiz vol interessante vragen over geschiedenis, aardrijkskunde, sport, muziek, film en meer. Met Europa als rode draad door de quizvragen. De Europa Quiz wordt gespeeld in teams van maximaal 5 personen.

Stel snel uw team samen met vrienden, familie of collega’s en speel mee! Gegarandeerd een gezellig avondje uit. Iedereen is welkom bij de Europa Quiz, van jong tot oud. Strijd mee om de eer en mooie prijzen. Verzeker uw team van een plek in de Europa Quiz door u nu in te schrijven op www.europaquiz.nl/inschrijven. Deelname en toegang zijn gratis!

Tijd en plaats
Datum: dinsdag 11 oktober 2016
Tijd: 20.00 – 22.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Locatie: Het Stadscafé (zaal De Archipel), Nieuwstraat 295 in Apeldoorn

Europe Direct Apeldoorn
Vanaf 2013 maakt CODA deel uit van het Europe Direct Informatienetwerk (EDIC). Dit netwerk, verspreid over de hele Europese Unie, biedt de burger informatie over de instellingen, de wetgeving, het beleid en de programma’s van de Europese Unie. EDIC Apeldoorn organiseert en ondersteunt jaarlijks diverse bijeenkomsten en debatten over Europese thema’s.

Het informatiepunt is te vinden op de eerste verdieping van CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299. Telefonisch is EDIC bereikbaar op 055-5268545 en per e-mail via europa@coda-apeldoorn.nl. Kijk voor meer informatie op www.coda-apeldoorn.nl/europedirect.

De Europa Quiz: dé pubquiz over de Europese Unie | Het Stadscafé | 11.10.2016

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?