Hoeveel weet u over Europa?

10 maart 2015, van 20:00 tot 22:30, Het Stadscafé Nieuwstraat 295 Apeldoorn

Door Agenda

Test uw kennis!
De Europa Quiz: dé pubquiz over de Europese Unie

In welk Europees land lopen de meeste koeien? Mag Goudse kaas alleen in Gouda worden gemaakt? Wat is de hoofdstad van Letland? Ontdek hoeveel u over Europa weet tijdens de Europa Quiz. Dé pubquiz over de Europese Unie, georganiseerd door Europe Direct Apeldoorn, CODA en Het Stadscafé. Gaat u de uitdaging aan?

De Europa Quiz is een avondvullende pubquiz vol interessante vragen over geschiedenis, aardrijkskunde, sport, muziek, film en meer. Met Europa als rode draad door de quizvragen. De Europa Quiz wordt gespeeld in teams. En u heeft de meeste kans om te winnen als uw team zo divers mogelijk is samengesteld: een expert op het gebied van muziek, een geschiedenis deskundige, etc. Zo vergroot u de kans dat uw team goed scoort op de diverse onderwerpen.

Stel snel een team samen met vrienden, familie of collega’s en speel mee! Iedereen is welkom bij de Europa Quiz, van jong tot oud. Vorm een team van maximaal 5 spelers, schrijf u in en strijd mee om de eer en mooie prijzen. Gegarandeerd een gezellig avondje uit. Verzeker uw team van een plek in de Europa Quiz door u nú in te schrijven op www.europaquiz.nl. Deelname en toegang zijn gratis!

Tijd en plaats
Datum: dinsdag 10 maart 2015
Tijd: deuren open: 19.00 uur, quiz: 20.00 – 22.30 uur
Locatie: Het Stadscafé (zaal De Archipel), Nieuwstraat 295 Apeldoorn

Europe Direct Apeldoorn
Vanaf 2013 maakt CODA onderdeel uit van het Europe Direct Informatienetwerk (EDIC’s). Dit netwerk, verspreid over de hele Europese Unie, biedt de burger informatie over de instellingen, de wetgeving, het beleid en de programma’s van de Europese Unie. EDIC Apeldoorn organiseert en ondersteunt jaarlijks diverse bijeenkomsten en debatten over Europese thema’s.
Het informatiepunt is te vinden op de eerste verdieping van de CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299. Telefonisch is EDIC bereikbaar op 055-5268450, en via e-mail op europa@coda-apeldoorn.nl. Kijk voor meer informatie op www.coda-apeldoorn.nl/europedirect.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?