Hollandse Braderie op de Eglantier

15 mei 2015, van 14:00 tot 21:00, winkelcentrum De Eglantier, Apeldoorn

Door Agenda

Op vrijdag 15 mei, de dag na Hemelvaart, is het weer een en al gezelligheid op winkelcentrum De Eglantier. In navolging van de succesvolle braderie van vorig jaar, wordt er nu een echte ouderwetse Hollandse Braderie gehouden. Weer geheel in het teken van de Heerlijk Holland weken. In dit thema heeft De Eglantier al meer activiteiten georganiseerd, zoals het optreden van het smartlappenkoor, oude ambachten, Oud-Hollandse spelletjes en een ganzenfanfare.

Van 14.00 tot 21.00 uur staat het winkelcentrum vol met gezellige kramen. Nagenoeg alle ondernemers hebben tijdens de Hollandsche braderie buiten een kraam met een eigen invulling, een leuke activiteit of aanbieding. Daarnaast worden ook veel kramen bemand door deelnemers die niet van de Eglantier komen. Zij geven een invulling van zaken die normaal niet op het centrum te vinden zijn. Er worden meubeltjes gemaakt van steigerhout, er is brocante, creatieve workshops etc.

Voor de kinderen is er een springkussen, knutsel workshop en ze kunnen gratis geschminkt worden.

Tussen 16.00 en 20.00 uur is er een geweldig optreden van de Apeldoornse zanger John Denies. Met zijn uitgebreide repertoire wordt het ongetwijfeld een groot feest!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?