Horror bij McDonald’s

28 oktober 2017, van 22:00 tot 01:00, Lange Amerikaweg 72, Apeldoorn

Door Agenda

Het succesvolle Halloween event Scary McDrive keert terug. De unieke horror belevenis zal dit jaar plaatsvinden in de McDrives van de McDonald’s restaurants in Apeldoorn Zuid en Deventer.

Even relaxed je burgertje bestellen en afhalen is er niet bij tijdens een Scary McDrive bezoek. De normaal gesproken sfeervol verlichte drivelane verandert vanaf 22.00 uur in een horror scene vol met levende griezels. Angstaanjagende karakters staan te popelen om alle bestuurders en bijrijders de stuipen op het lijf te jagen.

“Na de vele enthousiaste reacties van onze gasten die de Scary McDrives vorig jaar bezochten, was de beslissing snel gemaakt; in 2017 doen we dit weer. ”Aldus franchisenemer van McDonald’s Apeldoorn – Deventer, Henk Koning. ”Dit is een fantastische manier om eens een ‘anders dan anders’-beleving te geven aan iedereen die van McDonald’s houdt en ook graag griezelt.”

Tijdens de Scary McDrive van dit jaar zullen gasten nog meer en nog engere karakters tegenkomen onderweg naar hun bestelling op raam 2.

De trailer ter aankondiging van het evenement is te bekijken op de Facebookpagina van de restaurants: www.facebook.nl/McDNieuws

De Scary McDrive vindt plaats van 22.00 tot 01.00 u op zaterdag 28 oktober bij McDonald’s Apeldoorn Zuid.

Met gasten die liever geen griezels naast hun auto treffen wordt rekening gehouden. De karakters blijven dan uit de buurt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?