huifkar tocht

6 mei 2015, Groote Modderkolk

Door Agenda

Huifkartocht Veluwe (bij Loenen)
Natuurgebied: Loenense Enk,  Reeënberg, Hoevedelle, Ramenberg
Vertrekpunt: Groote Modderkolk
Doelgroep: iedereen
Max aantal deelnemers: 30

Prijs:
Leden € 9,50
Niet-leden € 12,50
Kinderen € 7,50
OERRR kinderen € 4,50

Genieten was nog nooit zo gemakkelijk. Maak een gezellige en gevarieerde tocht van 2 uur met de huifkar door de natuur bij het dorp Loenen. Tocht door bos en heide, langs akkers en weilanden. Achter de tractor aan met af en toe een korte stop. Maak het mee! Inclusief consumptie en cake.

Landschap met verhalen

Laat je verrassen door de prachtige omgeving van het karakteristieke boerenlandschap rondom het dorp Loenen, met zijn oude bolle akkers en weilanden. Door de bossen van de Reeënberg en de Ramenberg, die worden afgewisseld door heidevelden. Onderweg leuke wetenswaardige en bijzondere verhalen over de omgeving. Over de dieren die hier leven, het stuifzand, het water van de Veluwe met hier zijn grootste waterval van Nederland, de bescherming tegen het wild en de slag om de Vrijenberg. Onderweg zal de huifkar op verschillende locaties een stop maken.

Praktische info

Door leefgebied van wild zwijn, edelhert en ree. Ook leuk om deze tocht samen te beleven met uw kinderen en/of kleinkinderen. Geschikt voor iedereen die wil genieten van de natuur en minder goed ter been is. Comfortabele huifkar met verwarming. Van tevoren boeken is verplicht Vergeet je verrekijker niet. Ben je lid? Derde kind mag gratis mee. Er kunnen beperkt rolstoelen mee. Voor reserveren rolstoelers contact opnemen met de ledenservice. Tijdens kantooruren bereikbaar op 035-655 99 55. Honden mogen helaas niet mee.

Vertrekpunt: Vrijenbergweg 24, 7371 AA Loenen. Routebeschrijving: Komend vanuit Beekbergen, voorbij de Loenense Waterval 1e weg links, dit is de Vrijenbergweg, na 600 m links. Voor noodgevallen is de boswachter te bereiken onder 06- 20276707.

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?