Met de huifkar de Veluwe beleven

22 februari 2016 - 18 februari 2016, van 13:30 tot 15:30, Loenen

Door Agenda

Een huifkartocht door bossen en over de heide in de omgeving Loenen op maandag 22 februari om 13:30 uur.

Maak een gezellige en gevarieerde tocht van 2 uur per huifkar door de natuur bij het dorp Loenen op de Veluwe.

Genieten van de natuur was nog nooit zo makkelijk! Je gaat per huifkar achter een trekker aan door bos, heide, akkers en weilanden. Tussendoor is er af en toe een korte stop. De huifkartocht is inclusief consumptie en cake. Tip: een leuke activiteit om samen met je (klein)kinderen te doen!

Landschap met verhalen

Laat je verrassen door de prachtige omgeving van het karakteristieke boerenlandschap rondom het dorp Loenen, met zijn oude bolle akkers en weilanden. Door de bossen van de Reeënberg en de Hoeve Delle, afgewisseld met heidevelden. Onderweg vertelt de gids leuke, bijzondere verhalen over de omgeving. Over de dieren die hier leven, het stuifzand, het water van de Veluwe, de grootste waterval van Nederland, de bescherming tegen het wild en de slag om de Vrijenberg.

Leden van Natuurmonumenten betalen € 11 per persoon, niet-leden € 16, kinderen tot 12 jaar € 9, kind van OERRR 6 euro.

In verband met het beperkte aantal plaatsen is reservering noodzakelijk. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten of bij de Ledenservice van Natuurmonumenten T (035) 655 99 55. Geschikt voor iedereen die wil genieten van de natuur en minder goed ter been is. Er kunnen beperkt rolstoelen mee, neem hiervoor contact op met de Ledenservice.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?