Ibiza Noon Party 3.0

5 juni 2016, van 15:30 tot 22:00, 't Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166, Apeldoorn

Door Agenda

5 Juni is het weer zover, de derde editie van de Ibiza Noon Party in de prachtige binnentuin van het cafeetje van Marja in Apeldoorn.
De Ibiza Noon Party is een 6 uur durend muzikaal spektakel wat zijn oorsprong vind in Cala Nova op Ibiza. Daar komen jaarlijks muzikanten waaronder Gino en Jiri Taihuttu en Freek Steenman en dansers van over de hele wereld bij elkaar om regelmatig spetterende concerten te geven.

Zie het als een muzikale rollercoaster waar je nietsvermoedend instapt en 6 uur laten met open mond weer uitstapt. Het is energiek, verrassend, tribal zeer divers met een dikke saus van Flamenco en andere etnische invloeden. Het flamenco gedeelte wordt verzorgd door niet minder dan Gino en Jiri Taihuttu die in de flamenco wereld zeer bekende artiesten zijn.

Deze editie hebben we Los Pajaritos. Zij zingen Spaanstalig, meerstemmig, ‘flamenco chico’ genre. Zes stoere gepassioneerde dames met de wortels in Deventer maar hun ‘corazon’ in de Spaanse zon! Zij begeleiden zichzelf op gitaar, jukelele, trom en cajón en zelfs een verrassend stukje flamenco voetenwerk op zijn tijd…

Dan Gino en Jiri Taihuttu die hun nieuwe album komen presenteren.
Robin Yerah uit Zutphen. Inmiddels ook geen onbekende meer nu hij bij Chiels slaapkamertalenjacht is doorgebroken.
Benny Holman. Een doorleefde soulzanger, ooit frontman van Gin on the Rocks die dit een tribute gaat brengen tribute.
Sanne Jansen.

In Apeldoorn geen onbekende meer omdat ze keer op keer het publiek na 5 noten verbijsterd achterlaat door het vocale geweld wat zij op jonge leeftijd met het grootste gemak neer kan zetten.
Dan even een rustmoment, maar niet minder bijzonder. Miriam Bruijstens zal onder begeleiding van gitaarmuziek een gedicht voordragen uit haar pas verschenen gedichtenbundel.

Ook de dans komt dit keer aan bod. Buikdanseres Faye Aura en de Molukse danseres Henny zullen iets heel bijzonders presenteren.
Wat zo kenmerkend is voor de Ibiza Noon Party is de constante wisseling van samenstelling. Zo zullen Freek Steenman( Gitaar en zang) , Ruud van Eldik(Piano), Gijs van Vliet(Viool) en vele anderen diversen zelf gecomponeerde stukken spelen.
De avond wordt afgesloten door Dj Bigg Boss uit Barcelona die feestelijke en dansbare muziek draait zoals Reggeaton, Salsa en Latin.

Entree 5 Euro

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?