Il y a longtemps que je t’aime

18 mei 2013 - 14 mei 2013, om 16:00, Filmzaal Gigant

Door Agenda

Gigant Apeldoorn

Gigant en Orpheus presenteren film en toneelbewerking Il ya longtemps que je t’aime

Gigant en Orpheus presenteren in navolging van elkaar de film Il y a longtemps que je t’aime op 18 mei  en toneelbewerking Liefde Levenslang op 4 juni. Liefhebbers van dit intrigerende drama kunnen beide voorstellingen voor een mooie prijs bijwonen. Ben je in het bezit van een filmticke van Gigant, dan ontvang je €7,50 korting op een toegangskaart voor het toneelstuk in Orpheus.

Heb je al een ticket van Orpheus in huis, dan mag je met €2,00 korting naar de film in Gigant en betaal je maar €6,50.

De film Il y a longtemps que je t’aime (2008) vertelt het intrigerende verhaal van Juliette (Kristin Scott Thomas) die na 15 jaar gevangenschap toenadering zoekt bij haar jongere zus Léa. Ondanks de pogingen om Juliette te betrekken in haar dagelijks leven, ontdekt Léa dat het niet zo eenvoudig is om alle voorbijgaande jaren van afwezigheid en vooroordelen zomaar te overbruggen en bespreekbaar te maken. Schrijver en regisseur Philippe Claudel geeft de acteurs veel ruimte om zich te ontplooien. “De film maakt indruk door de kalme en impliciete manier waarop hij de gebeurtenissen naar een climax voert”, aldus De Filmkrant.  Il y a longtemps que je t’aime draait op 18 mei om 16:00 in de filmzaal van Gigant

Toneelbewerking Liefde Levenslang vertelt dit zelfde verhaal met in de hoofdrollen Liz Snoijink, Renée Fokker en Chris Tates. De Theaterkrant schrijft: “De tekst van het filmscenario is fraai bewerkt door Janine Brogt. Liefde levenslang is ondanks de loodzware thematiek ook aangenaam humoristisch. Regisseur Ignace Cornelissen koos voor een simpel maar effectief toneelbeeld en regisseert sober waardoor tekst en spel alle aandacht krijgen.” Liefde Levenslang wordt op 4 juni om 20:00 opgevoerd in de Rabobankzaal van Orpheus.

Kijk voor alle informatie over de vertoningen op www.gigant.nl en www.orpheus.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?