Imelda en band

24 oktober 2012, om 21:00, Bluescafé

Door Redactie

Een zangeres met een soulvolle, doordringende dijk van een stem die je kippenvel bezorgt. Ik zou zeggen: “Een stem met ballen” Zij heeft samengewerkt met bekende artiesten zoals Gordon, Van Orly, Replay, Rose, Tascha’s World en dat maakt dat optredens op podia zoals Noorderslag, Night of The Proms, Raymann is laat haar zijn toevertrouwd.
Eerder won zij “de Grote Prijs van Zuid-Holland” in de categorie Hip Hop/ R&B. Bij de redactie van NCRV viel Imelda ook op. Zij verkozen haar tot “Talent van de week” met het zelf geschreven nummer “You Don’t Know” Ook werd haar video “Dreamer”, “video van de week” op URBNN. Als openings act in Cultuurpodium “De Boerderij” heeft Imelda een diepe indruk achtergelaten bij de leadzangeres “Sandra St Victor” van de band “ The family Stand”
Je zou dan denken dat Imelda een R&B zangeres is, maar niets is minder waar. Beïnvloed door artiesten zoals James Brown, Yolanda Adams, Michael Jackson & Chaka Khan, heeft Imelda zich ontwikkeld tot een veelzijdige zangeres met een muziekstijl die dichter bij haar hart ligt en je het beste kan beschrijven als ’Edgy Soul’ with a Rocky twist’.  De stijl strekt zich van Funk-Rock tot Soul & Pop.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?