In The Band

19 februari 2017, om 16:00, SamSam, Van Kinsbergenstraat 17, Apeldoorn

Door Agenda

Diverse muziekdocenten in Apeldoorn zijn samen gaan werken met als doel hun leerlingen met elkaar in contact te brengen. Onder de naam In The Band krijgen de leerlingen de kans om, onder begeleiding van een bandcoach, met elkaar in een band te spelen en daarmee podiumervaring op te doen. Doel is dat nieuwe bands ontstaan die de popscene in Apeldoorn levendiger maken.

Leerlingen kunnen zich aanmelden voor een traject waarin wekelijks wordt gerepeteerd onder leiding van een coach. Die coach is een van de muziekdocenten. Na vijftien weken in de oefenruimte gaan de bands optreden op een podium in Apeldoorn. Docenten delen leerlingen in op basis van niveau, leeftijd en muzieksmaak. Een leerling wordt pas in een band geplaatst als de docenten achten dat er een geschikte band voor die persoon is. Dat wordt iedere periode opnieuw bekeken.

Het eerste bandtraject van In The Band zit er bijna op. De uitvoering van de verschillende bands vindt plaats op zondag 19 februari vanaf 16.00 uur in SamSam, Van Kinsbergenstraat 17.

De samenwerkende docenten/scholen zijn: Drumschool Apeldoorn, Gitaarstudio Apeldoorn, Voice-Beat, Gitaarschool Apeldoorn, Mario Meijer en Basschool Apeldoorn en Guit-art.

www.intheband.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?