Independent Bookstore Day

29 april 2017, om 11:00, Nawijn & Polak, Marktplein 24, Apeldoorn

Door Agenda

Op zaterdag 29 april 2017 vindt de eerste Independent Bookstore Day in Nederland plaats. Die dag vieren we de boekwinkel en de lezer. Met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen, prachtige optredens van schrijvers en dichters en bijzondere activiteiten.

Bij Nawijn & Polak aan het Marktplein treden de Apeldoornse schrijvers Jan Heerze, Angelique van Dam en Tom Hofland op. Jan Heerze zal om 11.00 uur over zijn laatste jeugdboek ‘Gevaarlijk geheim’ komen vertellen. Het nieuwe jeugdboek van Angelique van Dam genaamd ‘Iedereen een ster (behalve ik)’ zal om 13.00 uur worden gepresenteerd. Om 15.00 uur zal Tom Hofland een lezing geven over zijn debuutroman ‘Lyssa’. Voor de kleinste kinderen is er een Boer Boris feestje met taart van 12.00 tot 15.00 uur. Daarnaast geeft Nawijn & Polak 25% korting op alle boeken (m.u.v. nieuw) in het filiaal aan de Hoofdstraat 159.

Ruim 140 boekhandels, verspreid over het hele land, doen mee aan Bookstore Day. Zij ontvangen die dag bijna honderd schrijvers en dichters. Van bestsellerauteur Adriaan van Dis tot debutant Lieke ézér, van ‘Mr. Dolfje Weerwolfje’ Paul van Loon tot bbq-held Jord Althuizen, van het boek ‘Smokey
Goodness’.

Er zijn ook talloze speciale uitgaven die alleen op deze dag te koop zijn. Het gaat om veertien exclusieve publicaties, van oa. Ilja Leonard Pfeijffer en Jan van Mersbergen, en gesigneerde exemplaren van bijvoorbeeld Sonja Barend, Herman Koch, Tony Crabbe en Tim Hoffman. Ook zijn veel bijzondere boeken in prijs verlaagd. Zo kost Murakami’s verhalenbundel ‘Mannen zonder vrouw’ slechts 10 euro.

Maar, let op, deze boeken en aanbiedingen zijn alleen op Bookstore Day, op 29 april dus, te koop.

Kijk op www.nawijn-polak.nl/bookstore-day of www.bookstoreday.nl voor alle speciale uitgaven en activiteiten in de buurt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?