Independent Bookstore Day bij Nawijn & Polak

25 mei 2019, Boekhandel Nawijn & Polak, Marktplein

Door Agenda

Portretfotograaf Apeldoorn Two Sparkle

De derde Independent Bookstore Day in Nederland vindt op zaterdag 25 mei 2019 vindt plaats. Met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen, prachtige optredens van schrijvers en dichters en bijzondere activiteiten.

Programma Nawijn & Polak

10:30 uur Kindervoorstelling ‘Harry zoekt een huis’

Harry is altijd binnen. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Hij rent achter haar aan, maar raakt hopeloos verdwaald. Hoe komt hij
nu weer thuis? Manuela Verbeek en Barbara Merlijn nemen de kinderen mee met hun vertelsels en muzieksels in het verhaal.
Leeftijd t/m 4 jaar

15.00 uur Nerds! Quiz

Een hilarische quiz voor de échte nerds met Emilio Guzman en Thijs van Domburg, cabaretiers en schrijvers van het boek Nerds! Bijna tweehonderd boekhandels, verspreid over het hele land, doen mee aan Bookstore Day. Zij ontvangen die dag ruim honderd schrijvers en dichters. Van Maartje Wortel tot Bert Wagendorp; van illustrator Floor Rieder tot kinderboekenschrijver Ted van Lieshout; van taalkunstenaar Diggy Dex tot cabaretier Emilio Guzman. En dan rijden er ook nog eens vijftien ‘surprise’ dichters in vijf auto’s langs boekhandels door het hele land. Er zijn ook talloze speciale uitgaven die alleen op deze dag te koop zijn. Het gaat om zeventig exclusieve publicaties, gesigneerde exemplaren en scherp in prijs verlaagde boeken, van onder anderen Brett Easton Ellis (speciaal vooruit op deze dag te krijgen), A.F.Th. van der Heijden (een exclusieve uitgave), Levi Weemoedt Esther Verhoef en Ottolenghi (gesigneerd), Maarten Biesheuvels Verhalen uit het gekkenhuis (luxe editie) Neerlands Hoop in Bange Dagen (zeer scherp in prijs verlaagd).

Maar, let op, deze boeken en aanbiedingen zijn alleen op Bookstore Day, op 25 mei dus, te koop. Kijk op www.nawijn-polak.nl of www.bookstoreday.nl voor alle speciale uitgaven en overige activiteiten elders in het land.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?