Informatieavond voor leeskringen in CODA Bibliotheek

22 september 2016, van 19:00 tot 20:30

Door Agenda

Donderdag 22 september, 19.00-20.30 uur | Einsteinzaal in CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299 Apeldoorn | deelname is gratis

Een leeskring is dé plek om met anderen te praten over dat ene bijzondere boek of dat prachtige gedicht dat u gelezen heeft. Donderdag 22 september vertellen medewerkers van CODA Bibliotheek u alles over het oprichten van een leeskring. Ook geven ze tips voor het bespreken van boeken en kunt u kennismaken met andere geïnteresseerden.

CODA Bibliotheek is uiteraard de aangewezen plaats waar u oneindig veel boeken kunt lenen en lezen. Voor iedereen die over dat ene boek of gedicht wil praten, zijn er leeskringen. Hierin kunt u uw ervaringen en ideeën delen en boekentips uitwisselen. Tijdens de informatieavond op 22 september aanstaande hoort u niet alleen hoe u een leeskring kunt oprichten, u krijgt ook tips en advies over onder andere de keuze van boeken, hoe u deze kunt bespreken en waar u achtergrondinformatie kunt verzamelen. Uiteraard kunt u deze avond ook kennismaken met andere enthousiaste lezers om zo uw leeskring uit te breiden óf om samen een nieuwe leeskring op te richten.

Deelname aan deze informatieavond is gratis; u dient zich wel vóór 21 september aan te melden via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘Leeskring informatieavond’. Vergeet niet het aantal personen en uw telefoonnummer door te geven.

Op www.coda-apeldoorn.nl/leeskringen vindt u (aanvullende) informatie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?