Informatieavond over openbaar basisonderwijs voor ouders uit Zuidbroek

15 mei 2017, om 19:30, Kristal/basisschool De Vliegenier, Laan van de Charleston 75, Apeldoor

Door Agenda

Op maandag 15 mei organiseert Leerplein055 een informatieavond voor ouders met kinderen in de peuterleeftijd uit de wijk Zuidbroek over het onderwijsaanbod en de verschillende onderwijsconcepten in de directe omgeving van Zuidbroek.

Op dit moment is de vraag naar instroomplekken in het basisonderwijs voor 4-jarigen groter dan de beschikbare plekken op de verschillende scholen in Zuidbroek. Ook Dalton Sterrenschool De Vliegenier heeft voor het komende schooljaar bijvoorbeeld geen plek meer voor instroom van 4-jarigen.

Tijdens de informatieavond krijgen ouders een compleet beeld van de verschillende openbare basisscholen in de omgeving van Zuidbroek en de diverse onderwijsconcepten die Leerplein055 kan bieden. De informatieavond vindt plaats in het Kristal/basisschool De Vliegenier aan de Laan van de Charleston 75 in Zuidbroek, Apeldoorn. De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Geïnteresseerden kunnen zich online aanmelden via https://www.leerplein055.nl/informatieavondZuidbroek/

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?