Informatieavond Zonnepanelen (deA)

26 juni 2012, van 19:30 tot 21:00, Rabobank, Eendrachtstraat 133

Door Randy Gasper

De energiecoöperatie deA  heeft samen met vijf gerenommeerde installateurs , allen werkzaam in de gemeente Apeldoorn , een zonnepanelenactie ontwikkeld. Aanstaande dinsdag organiseert deA een informatieavond over deze actie. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Door deel te nemen aan deze zonnepanelenactie is het mogelijk nog dit jaar een pakket van 3, 6, 9 of 12 zonnepanelen aan te schaffen, inclusief installatie, geplaatst door een erkend installateur en met een jarenlange garantie.

De deelnemende Apeldoornse installatiebedrijven hebben zich voor deze actie verenigd onder de werknaam – deApeldoornse PV alliantie – en zijn allen gerenommeerde in Apeldoorn werkzame bedrijven. De geselecteerde zonnepanelen en omvormers zijn van A kwaliteit en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Intekenen op de actie kan vanaf 27 juni 2012. Vanaf 27 juni is alle informatie over de zonnepanelenactie ook te vinden op de website van deA (www.de-A.nl).

De informatieavond vindt plaats op 26 juni 2012 in de Rabobank aan de Eendrachtstraat 133 in Apeldoorn. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma bestaat uit een presentatie over de actie en vanzelfsprekend is ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?