Informatieavonden HRe-ketel

23 september 2014 - 1 oktober 2014, om 20:00, Remeha aan de Marchantstraat 55

Door Redactie

deA

De Apeldoornse energiecoöperatie deA en Remeha organiseren twee informatieavonden over de HRe-ketel. De HRe-ketel is een slimme cv-ketel die niet alleen warmte en warm water levert maar ook groene stroom opwekt. De avonden vinden plaats op dinsdag 23 september en woensdag 1 oktober bij Remeha aan de Marchantstraat 55 in Apeldoorn. Inloop 19.30 uur, aanvang programma om 20.00 uur. Aanmelden kan via deslimsteketel@remeha.nl.

De Remeha eVita is een HRe-ketel die energiezuinig verwarmt, warm water maakt en tegelijkertijd ook nog elektriciteit produceert, gemiddeld 2.500 kWh per jaar. De HRe ketel levert de elektriciteit via het snoer terug aan het stopcontact. Op die manier wordt energie opgewekt voor eigen gebruik. Remeha heeft voor de eVita een speciaal all-in-one huurconcept ontwikkeld. Hierbij kan de eVita worden gehuurd voor een periode van 12 jaar zonder aanschafkosten.

Speciale actie voor leden en klanten van deA
Voor leden en klanten van deA is er een speciale actie ontwikkeld. Zij kunnen profiteren van een extra aantrekkelijk aanbod: de eerste drie maanden is de huur van de Remeha eVita gratis.

deA en Remeha
De Apeldoornse organisaties deA en Remeha willen beide Apeldoorn duurzamer maken. Remeha doet dit door het produceren van energiezuinige producten en het ontwikkelen van duurzame oplossingen. deA is de duurzame energiecoöperatie van en voor Apeldoorners. deA levert groene energie die in Apeldoorn is opgewekt. Met de opbrengst hiervan ontwikkelt deA weer nieuwe duurzame projecten zodat de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie steeds groter wordt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?