Informatiebijeenkomst Dag van de Dialoog

17 juni 2014, van 19:30 tot 21:00, Stadhuis

Door Redactie

www.apeldoorn.nl

Dinsdag 17 juni 2014 van 19.30-21.00 uur (inloop 19.00 uur)
Locatie: bedrijfsrestaurant Stadhuis, Marktplein 1, Apeldoorn

Met elkaar, voor elkaar

De projectgroep Dag van de Dialoog 2014 organiseert voor de achtste keer de Dag van de Dialoog in Apeldoorn en omgeving. Op woensdag 5 november 2014 gaan honderden inwoners op leuke en bijzondere locaties met elkaar in gesprek. Dit jaar is het thema: Met elkaar, voor elkaar.

Informatiebijeenkomst

Ter voorbereiding wordt er een Informatiebijeenkomst voor organisatoren, gesprekleiders en deelnemers georganiseerd op dinsdag 17 juni 2014 van 19.30-21.00 uur in het bedrijfsrestaurant van het Stadhuis, Marktplein 1, Apeldoorn. Aanmelden via info@apeldoornindialoog.nl.

De projectgroep is op zoek naar gesprekleiders en organisatoren die een dialoogtafel willen leiden of organiseren. Iedereen die geïnteresseerd is in de Dag van de Dialoog als organisator, gespreksleider of deelnemer is van harte welkom. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt er uitleg gegeven over hoe je een dialoogtafel kunt organiseren in je straat, buurt of wijk. Wat er van je verwacht wordt als gespreksleider en hoe je deel kunt nemen als deelnemer.

Over Dag van de Dialoog

Het netwerk de Dag van de Dialoog bestaat uit vele vrijwilligers en professionals die samen hun handen uit de mouwen steken om inwoners een ervaring met dialoog en verbinding aan te bieden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?