Informatiebijeenkomst netJEwerk

26 augustus 2014, van 20:00 tot 22:00, Regentesselaan 9

Door Redactie

netJEwerk

De zomervakantie is voorbij en netJEwerk staat weer in de startblokken om werkzoekenden, werkenden, werkgevers en startend ondernemers te faciliteren. Zij heeft haar dienstenpakket fors uitgebreid en ook gaan vanaf september de deuren vaker open! 

Informatiebijeenkomst netJEwerk

Dinsdagavond 26 augustus a.s. organiseert netJEwerk een informatieavond over haar nieuwe, uitgebreide, dienstenpakket. De diensten richten zich op zowel werkzoekenden en werkenden die graag een andere baan willen als op werkgevers die ondersteuning wensen bij bijvoorbeeld het begeleiden van boventallige medewerkers van werk naar werk of door loopbaanbegeleiding.

Wat biedt netJEwerk?

Het nieuwe dienstenpakket bevat trainingen, (individuele) coaching, loopbaanbegeleiding, specifieke doelgroepgerichte trajecten en Jobclubs. Deze activiteiten vinden overdag van maandag tot en met donderdag plaats. Op de dinsdagavond blijft netJEwerk thema-avonden, workshops en netwerkavonden organiseren. 

Jobclubs

Voor de zomervakantie heeft netJEwerk proef gedraaid met de Jobclubs. De jobclubs, waar in groepsverband actie wordt ondernomen in de zoektocht naar werk – al dan niet aan de hand van een thema, zijn een groot succes gebleken. Daarom zijn er vanaf september op maandag- dinsdag- en donderdagochtend jobclubs. Alle ins en outs en de voorwaarden om deel te kunnen nemen, staan op netjewerk.nl.

Naast naaldhak nu ook stropdas

netJEwerk richt zich van oorsprong op vrouwen. Na veel vragen en verzoeken, van zowel mannen als vrouwen, om ook mannen toe te laten, opent netJEwerk haar deuren nu ook voor mannen. Zo komt er, naast de bestaande vrouwengroep, een gemengde groep. Mocht er behoefte aan zijn, dan zal er ook een aparte mannengroep worden opgezet.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over de diensten die netJEwerk biedt of over netJEwerk zelf? Kom dan dinsdagavond 26 augustus naar de informatieavond. Deze vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur aan de Regentesselaan 9 in Apeldoorn.

Wilt u vooraf laten weten dat u komt door een e-mail te sturen naar info@netjewerk.nl? Dan kunnen wij rekening houden met de opkomst.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?